Favoritten til Turistforeningen!

Reklame for TursitforeningenSommeren 2006 hadde Den norske Turistforening (DNT) en nasjonal reklamekampanje der de oppmuntret folk til å melde seg inn i foreningen og komme seg ut i naturen. I den sammenhengen brukte de Tungestølen som illustrasjon på web-bannere, plakater og boards. Og ikke uten grunn: Vi er kjent for vakre omgivelser, gode turmuligheter, deilig mat og god service!

 

 

 

 

 

 

Jeg er langt fra objektiv i denne sammenhengen, men alle burde være enige i at det ikke fins noe vakrere sted enn Tungestølen. Her er naturen nesten urørt, bortsett fra veien, den seterdriften som har vært og dyrenes beiteglede, er det Jostedalsbreen som har formet landskapet her.
(Anne Mari Aamelfot Hjelle,
Fungerende generalsekretær i Turistforeningen)

 

Ved Jostedalsbreen finnes det mye vakker natur, men altfor mange av stedene er ødelagt av voldsom turisme. Et sted som kan skilte med mye urørt natur, rolige omgivelser og fntastisk utsikt er der de to dalene Langedalen og Austerdalen møtes (ikke langt fra den lille bygda Veitastrond innerst i Sogn). Her er det ekstremt flott utsikt og flere gode turmuligheter, blant annet til Austerdalsbreen som er omtalt som en av de vakreste brearmene i Europa.
(Friluftsbladet UTE)

 

Tusen takk for kjempegod mat og servering. Dette er til å anbefale.
(Norge)

 

We came to see the glacier and it was wondeful. But to stay in Tungestølen was just as wonderful. Very friendly people and excellent food. Thank you!
(Tyskland)

 

Nå har vi kost oss med rømmegrøt og kaffe i solveggen, fantastisk!
Neste gang skal vi overnatte!

(Norge)

 

This was my third visit to the glacier, but my first time staying overnight. Excellent facility! Magificent setting! I will remember the beautiful sunset and sunrise. I will return!
(Storbritannia)

 

Smukt – Dejligt. 1000 takk!
(Danmark)

 

Rømmegrøten smaker aller best på Tungestølen!
(Norge)

 

Dette var mitt første møte med Tungestølen. Flott sted, mektig natur, hyggelig vertsskap. Tungestølen får mine anbefalinger. Takk for denne gang.
(Norge)

 

This is a beautiful place- and the waffles were delicious!
(USA)

 

We wanted a remote, special experience- and we found it here.
I hope we can return some day.
(USA)

 

Unforgettable scenery, excellent food, cosy atmosphere. Thanks!
(Tyskland)